Iesiri
Expirat in straie noi
Am ajuns prima data in Expirat prin 2005 deci am prins multe schimbari si stiluri ale localului. De cand era balustrada aia la scena si meniul scris cu creta pe tabla si Sosa se baga in vitrinele frigorifice goale si pana la viziunea moderna si verde a spatiului data cu ajutorul lui Grolsch. Erau vremuri tari cand surubelnita, godfather-ul si muzica din serile de vineri si sambata faceau ca Expirat-ul sa fie locul in care te bucurai de weekend, te combinai, imbatai si chiar bateai dar dupa care, povesteai cu bucurie alaturi de prieteni.
Au trecut anii, a aparut Otherside, Marika, Stanca si ceilalti prieteni ai Expirat-ului au adus un stil nou, electro si de ce nu, underground in locatie. A aparut dupa, si Energiea, iar ca sa nu elaborez, dupa o decizie a lui Andrei, pe care am aplaudat-o in picioare, de a inchide Expirat-ul, am ramas fara clubul in care am petrecut destui ani si in care eu si ai mei, ne simteam ca acasa.
A trebuit asadar sa ajung in sfarsit la noua locatie de la Filaret pentru ca dragostea fata de numele asta nu s-a dus. Eram sigur ca ceva de genul, vechiului Expirat nu va mai fi. Am avut dreptate. Se merge pentru ca merge, pe ideea de club urban si social, cu note accentuate industriale.
Intrand pe usa mi-am dat seama ca peisajul seamana foarte mult cu Control-ul, Shift Pub si poate o idee din Eden. Imi place ca au gasit o hala pe bune cu o curte adiacenta destul de decenta. Containerele transformate in baruri si ale caror spatiu de deasupra, e de asemenea o terasa plina cu mese mi-a placut foarte mult. Pe langa astea si hala, avem multe mese si o cada interesanta plina cu beri.
Avem deci urmatoarele :
Mancarea/bautura : Cuban Style Mojito baut si foarte bun. Cum il stiam. Imi place menta aia la el extrem de mult. Am mai incercat si o vodka cu portocale care (din cauza marcii Wyborowa pe care o stiu de ani buni) mi-a adus aminte de Expiratul din Brezoianu. Ca mancare, am vazut ca au hotdogs ceva mai fancy si preparati, intre 15 si 20 lei daca mai tin minte bine dar nu am incercat ca parca nu imi era pofta si nu stiu, impresia mea a fost ca nu mergea cu un cocktail bun, desi am vazut cativa oameni care mancau si mancarea asta, arata chiar bine.
Nota : 4/5
Ambianta : foarte misto, sociala cum se poarta si trebuie sa iti iasa, daca ai un club in care vrei lume in 2016.
Nota : 4/5
Servirea : barmanul a fost detasat si ok cum de altfel ii stiam pe toti din Expirat. Ma bucur ca Andrei si Raluca tin stacheta sus in continuare cu privire la acestia. Acum nu stiu unde sa trec asta, dar mie mi-a venit aici, dar baile sunt cu o mica problema si anume ca sunt cam turcesti. Daca esti baiat si ai nevoie de pisoar, e chill, dar daca nu iti ajunge ala sau esti fata, ai o problema ca tre te pui pe vine ca la bunici sau ca in Costinesti langa White Horse. Mi se pare cam aiurea spre nasol si sper ca inauntru sa fie alte toalete.
Nota : 3/5
Nota finala : 3.7/5
Mancarea/bautura : Cuban Style Mojito baut si foarte bun. Cum il stiam. Imi place menta aia la el extrem de mult. Am mai incercat si o vodka cu portocale care (din cauza marcii Wyborowa pe care o stiu de ani buni) mi-a adus aminte de Expiratul din Brezoianu. Ca mancare, am vazut ca au hotdogs ceva mai fancy si preparati, intre 15 si 20 lei daca mai tin minte bine dar nu am incercat ca parca nu imi era pofta si nu stiu, impresia mea a fost ca nu mergea cu un cocktail bun, desi am vazut cativa oameni care mancau si mancarea asta, arata chiar bine.
Nota : 4/5
Ambianta : foarte misto, sociala cum se poarta si trebuie sa iti iasa, daca ai un club in care vrei lume in 2016.
Nota : 4/5
Nota : 3/5
Nota finala : 3.7/5
Comenteaza si tu..